اندر فواید خوردن « به »

اندر فواید خوردن « به »

تاریخ خبر : سه شنبه 12 اسفند 1393
دسته خبر: دانستنیها
بازدید : 222

دارا بودن آنتی اکسیدان از «به» میوه ای ضد سرطان ساخته است. منبع : سبک زندگی اسلمی

دارا بودن آنتی اکسیدان از «به» میوه ای ضد سرطان ساخته است.

«به» میوه ای از خانواده گلابی و سیب می‌باشد. میوه «به»  کمی خشک، سفت، ترش و شیرین می‌باشد.

این میوه دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم، قند و ویتامین C می‌باشد. این میوه فاقد چربی و دارای خواص بسیاری است از جمله اینکه مقوی قلب، معده و اعصاب است و به خاطر دارا بودن ویتامین C کمک بسیاری به کاهش خطرات بیماری‌های قلبی می‌کند.
«به» از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها و تحریک کننده اشتها بوده و اثرات مثبت بر فکر و ذهن و تقویت روحیه دارد.

3257_health.jpg
این میوه همچنین از بین برنده بوی بد دهان‌  است و به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر برای کاهش وزن بسیار مفید است.
دارا بودن آنتی اکسیدان از «به» میوه ای ضد سرطان ساخته و  همچنین به پایین آوردن کلسترول خون کمک می‌کند.
میوه «به»  خاصیت ضد ویروسی نیز دارد و  به خاطر دارا بودن پتاسیم تأثیر بسیاری در کاهش فشار خون دارد.
علاه بر همه این خواص دارویی، باید به این نکته هم اشاره کنیم که مصرف «به» در دوران بارداری کمک بسیار زیادی به سلامت جنین و رشد حافظه و مغز جنین می‌کند.

بادتان باشد از خواص هسته «به»  یا «به دانه» غافل نشوید. دانه های به را شسته و در یخچال یا جای خنک نگهداری نمایید. دم کرده این دانه‌ها در بهبود گلو درد، رفع گرفتگی سینه و نیز درمان ذات‌الریه بسیار مفید است. 

این میوه خوشبو و خوشمزه، منبع بسیار خوبی برای تهیه ژله و مربا و مارمالاد و حتی دم نوش می‌باشد.
در قسمت بعد روش تهیه دم نوش به را که نوشیدنی مناسب فصل پاییز و زمستان است به شما معرفی خواهیم کرد.

 

http://www.islamiclife.ir/cat/health/1393/09/002788.php



برچسب ها :اندر فواید خوردن « به » , به بخور تا به شوی ، مانند به فربه شوی , به ، میوه ای ضد سرطان , خواص آنتی اکسیدان به , به و خواص فوق العاده ی آن , به را چگونه مصرف کنیم ؟ , سیب ، گلابی ، به و خواص آن ها و تاثیر بر سلامتی
محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
دسته بندی صفحات
دسته بندی اخبار
بلوک کد اختصاصی